1 دقیقه استراحت بین دوره ها 1RM %70 12-10 تکراری 4 دوره هفته ششم

جدول2– ترکیب مواد غذایی مصرفی افراد مورد بررسی در سه گروه مصرفکننده مکمل whey، دارونما و کنترل
مقدار P کنترل (تعداد= 9) دارونما (تعداد= 10) Whey (تعداد= 9) متغیرها
0/144 2162/1 ± 125/3 2283/1 ± 291/0 2374/0 ± 135 /7 انرژی کل (کیلوکالری)
0/116 101/7 ± 18/6 108/2 ± 22/8 114/1 ± 18/2 پروتئین کل (گرم در روز)
0/112 1/1 ± 0/2 1/1 ± 0/3 1/2 ± 0/3 پروتئین (گرم بر کیلوگرم وزن بدن)
0/221 19/3 ± 3/8 20/1 ± 5/7 19/5 ± 3/0 پروتئین کل (درصد کیلوکالری)
0/325 244/8 ± 21/8 243/9 ± 27/0 316/3 ± 19/7 کربوهیدرات کل (گرم در روز)
0/254 49/3 ± 7/3 48/0 ± 7/1 52/6 ± 7/8 کربوهیدرات کل (درصد کیلوکالری)
0/461 66/1 ± 19/0 77/7 ± 35/1 76/0 ± 28/5 چربی کل (گرم در روز)
0/225 30/1 ± 6/3 30/0 ± 6/6 28/5 ± 7/5 چربی کل (درصد کیلوکالری)

جدول 3 – ترکیب مواد مغذی موجود در پروتئین whey ایزولات
اندازه مصرف: 1 پیمانه (24 گرم)
93 کالری
22 پروتئین (گرم)
0/4 چربی کل (گرم)
0 چربی اشباع (گرم)
0 کلسترول (میلیگرم)
0/3 کربوهیدرات کل (گرم)
0 فیبر غذایی (گرم)
0/3 قند (گرم)
30 سدیم (میلیگرم)

جدول 4 – تغییرات TAC، گلوتاتیون و ویتامین C قبل و پس از دوره تمرینی
(اطلاعات براساس میانگین انحراف معیار است)

†: تفاوت معنادار با پیشآزمون. معناداری در سطح 05/0
§: تفاوت با گروه کنترل. معناداری در سطح 05/0

منابع و مĤخذ
گائینی، عباسعلی. شیخ الاسلامی وطنی، داریوش. علامه، عبدالامیر. رواسی، علیاصغر. کردی، محمدرضا.
مقرنسی، مهدی. دادخواه، ابوالفضل. (1387). “تأثیر تمرین استقامتی و بیتمرینی بر پراکسیداسیون لیپید و دستگاه ضداکسایشی موشهای نژاد ویستار”. علوم حرکتی و ورزش، 11: 63-51.
Balakrihnan, S.D., Anuradha, C.V. (1998). “Exercise, Depletion of
Antioxidants and Antioxidant Manipulation”. Cell Biochem Funct, 16(4), PP: 26975.
Brown, E.C., DiSilvestro, R.A., Babaknia, A., Devor, S.T. (2004). “Soy versus whey protein bars: Effect on exercise training impact on lean body mass and antioxidant status”. Nutr J, 3, PP: 22.
Chitapanarux, T., Tienboon, P., Pojchamarnwiputh, S., Leelarungrayub, D. (2009). “Open-labeled pilot study of cysteine-rich whey protein isolate supplementation for nonalcoholic steatohepatitis patients”. J
GastroenterolHepatol. 24(6), PP: 1045-50.
Cornish, S.M., Candow, D.G., Jantz, N.T., Chilibeck, P.D., Little, J.P., Forbes, S., Abeysekara, S., Zello, G.A. (2009). “Conjugated linoleic acid combined with creatine monohydrate and whey protein supplementation during strength training”. Int J Sport Nutr Exerc Metab. 19(1), PP: 79-96.
Cribb, P.J., Williams, A.D., Carey, M.F., Hayes, A. (2006). “The effect of whey isolate and resistance training on strength, body composition and plasma glutamine” .Int J Sport Nutr Exerc Metab. 16(5), PP: 494-509.
de Aguilar-Nascimento, J.E., Prado, B.R., Dock-Nascimento, D.B. (2011). “Early enteral nutrition with whey protein or casein in elderly patients with acute ischemic stroke: A double-blind randomized trial”. Nutrition. 27(4), PP: 440-4.
Deaton, C.M., Marlin, D.J. (2003). “Exercise-Associated Oxidative Stress”. Clinical Techniques in Equine Practice. 2(3), PP: 278-291.

در این سایت فقط تکه هایی از این مطلب با شماره بندی انتهای صفحه درج می شود که ممکن است هنگام انتقال از فایل ورد به داخل سایت کلمات به هم بریزد یا شکل ها درج نشود

شما می توانید تکه های دیگری از این مطلب را با جستجو در همین سایت بخوانید

ولی برای دانلود فایل اصلی با فرمت ورد حاوی تمامی قسمت ها با منابع کامل

اینجا کلیک کنید

Dekkers, J.C., Van Doormen, L.I., Kemper, H.C. (1996). “The role of antioxidant vitamins and enzymes in the prevention of exercise- induced muscle damage”. Sports Med. 21(3), PP: 213-38.
Denysschen, C.A., Burton, H.W., Horvath, P.J., Leddy, J.J., Browne, R.W. (2009). “Resistance training with soy vs whey protein supplements in hyperlipidemic males”. J IntSoc Sports Nutr. 11(1), PP: 6-8.
Evans, W.J. (2000). “Vitamin E, vitamin C, and exercise”. Am J Clin Nutr.
72(2 Suppl), PP: 647S-52S.
Fumeron, C., Nguyen-Khoa, T., Saltiel, C., Kebede, M., Buisson, C., Drüeke, T.B., Lacour, B., Massy, Z.A. (2005). “Effects of oral vitamin C supplementation on oxidative stress and inflammation status in haemodialysis patients”. Nephrol Dial Transplant. 20(9), PP: 1874-9.
Furukawa, S., Fujita, T., Shimabukuro, M., Iwaki, M., Yamada, Y., Nakajima, Y., Nakayama, O., Makishima, M., Matsuda, M.S., (2004). Increased oxidative stress in obesity and its impact on metabolic syndrome. J Clin Invest. 114(12), PP: 1752-61.
Gad, A.S., Khadrawy, Y.A., El-Nekeety, A.A., Mohamed, S.R., Hassan, N.S., Abdel-Wahhab, M.A. (2011). “Antioxidant activity and hepato protective effects of whey protein and Spirulina in rats”. Nutrition. 27(5), PP: 582-9.
Ha, E., Zemel, M.B. (2003). “Functional properties of whey, whey components, and essential amino acids: mechanisms underlying health benefits for active people (Review)”. J NutrBiochem. 14(5), PP: 251-8.
Jacob, R.A. (1990). “Assessment of human vitamin C status”. J Nutr. 120 Suppl 11, PP: 1480-5.
Ji, L.L. (1999). “Antioxidants and oxidative stress in exercise”. Proc Soc Exp Biol Med. 222(3), PP: 283-92.
Johnston, C.S., Meyer, C.G., Srilakshmi, J.C. (1993). “Vitamin C elevates red blood cell glutathione in healthy adults”. Am J Clin Nutr. 58(1), PP: 103-5.
Kraemer, W.J., Adams, K., Cafarelli, E., Dudley, G.A., Dooly, C., & Feigenbaum, M.S., ACSM. American College of Sports Medicine position stand. (2002). Progression models in resistance training for healthy adults. Med Sci Sports Exerc, 34(2), PP: 364-80.
Leaf, D.A., Kleinman, M.T., Hamilton, M., Deitrick, R.W. (2005). “The exercise induced oxidative stress paradox: the effects of physical exercise training”. Am J Med Sci. 317(5), PP: 295-300.
Lenton, K.J., Sané, A.T., Therriault, H., Cantin, A.M., Payette, H., Wagner, J.R. (2003). “Vitamin C augments lymphocyte glutathione in subjects with ascorbate deficiency”. Am J Clin Nutr. 77(1), PP: 189-95.
Madureira, R.A., Pereira, C.I., Gomes, A.M., Pintado, M.E., Malcata, F.X. (2007). Bovine whey proteins – Overview on their main biological properties. Food Research Int. 40(10), PP: 1197-1211.
Marshall, K. (2004). “Therapeutic Application of Whey Protein”. Altern Med Rev. 9(2), PP: 136-56.
McCance, R.A., Widdowson, E.M. (2002). “Food Standards Agency, AFRC Institute of Food Research McCance and Widdowson’s The composition of foods”. 6th ed. Cambridge: Royal Society of Chemistry.
Micke, P., Beeh, K.M., Buhl, R. (2002). “Effects of long-term supplementation with whey proteins on plasma glutathione levels of HIV-infected patients”. Eur J Nutr. 41(1), PP: 12-8.
Nelson, L.A., Colker, C.M., Kalman, D.S., Swain, M. (2002). “A double blind comparative pilot trial evaluating the effect of whey protein isolate and isolated soy protein in healthy adults”. Davisco Foods International, Inc. 34 (2), PP: 124- 135.
Penckofer, S., Schwertz, D., Florczak, K. (2002). “Oxidative stress and cardiovascular disease in type 2 diabetes: the role of antioxidants and prooxidants”. J Cardiovasc Nurs. 16(2), PP: 68-85.
Powers, S.K., DeRuisseau, K.C., Quindry, J., Hamilton, K.L. (2004). “Dietary antioxidants and exercise”. J Sports Sci. 22(1), PP: 81-94.
Powers, S.K., Lennon, S.L. (1999). “Analysis of cellular responses to free radicals: focus on exercise and skeletal muscle”. Proc Nutr Soc. 58(4), PP: 102533.
Powers, S.K., Nelson, W.B., Hudson, M.B. (2011). “Exercise-induced oxidative stress in humans: Cause and consequences”. Free RadicBiol Med. 51(5), PP: 942-50.
Sachdev, S., Davies, K.J. (2008). Production, detection, and adaptive responses to free radicals in exercise. Free RadicBiol Med. 44(2), PP: 215-23.
Sedlak, J., Lindsay, R.H. (1968). Estimation of total protein bound and nonprotein sulfuric groups in tissue with Elman’s reagent. Anal Biochem. 25(1), PP: 192-205.
Sheikholeslami-Vatani, D., Gaeini, A.A., Rahnama, N. (2008). “Effect of acute and prolonged sprint training and a detraining period on lipid peroxidation and antioxidant response in rats”. Sport Sci Health. 3(3), PP: 57-64.
Strauss, R.S. (1999). “Comparison of serum concentrations of alphatocopherol and beta-carotene in a crosssectional sample of obese and nonobese children (NHANES III): National Health and Nutrition Examination Survey”. J Pediatr. 134(2), PP: 160-5.
Traverso, N., Balbis, E., Sukkar, S.G., Furfaro, A., Sacchi-Nemours, A.M., Ferrari, C., et al. (2010). “Oxidative stress in the animal model: the possible protective role of milk serum protein”. Mediterr J NutrMetab. 3, PP: 173–178.
Uotila, J.T., Kirkkola, A.L., Rorarius, M., Tuimala, R.J., Metsä-Ketelä, T. (1994). “The total peroxyl radical-trapping ability of plasma and cerebrospinal fluid in normal and preeclampticparturients”. Free RadicBiol Med. 16(5), PP: 581-90.
Vincent, H.K., Morgan, J.W., Vincent, K.R. (2004). “Obesity exacerbates oxidative stress levels after acute exercise”. Med Sci Sports Exerc. 36(5), PP: 772-
9.
Wayner, D.D., Burton, G.W., Ingold, K.U., Locke, S. (1985). “Quantitative measurement of the total, peroxyl radical-trapping antioxidant capability of human blood plasma by controlled peroxidation. The important contribution made by plasma proteins”. FEBS Lett. 187(1), PP: 33-7.
Zavorsky, G.S., Kubow, S., Grey, V., Riverin, V., Lands, L.C. (2007). “An open label dose-response study of lymphocyte glutathione levels in healthy men and women receiving pressurized whey protein isolate supplements”. Int J Food Sci Nutr. 58(6), PP: 429-36.
Zulueta, A., Maurizi, A., Frıgola, A., Esteve, M.J., Coli, R., Burini, G. (2009). Antioxidant capacity of cow milk, whey and deproteinized milk. Int Dairy J.

  • 1

پاسخ دهید